Tuğba Melis Türk Kimdir

Tuğba Melis Türk Kimdir

Murat Dalkılıç Merve Boluğur ayrılığın ana maddesi olarak gösteriliyor Tuğba Melis Türk. Ünlü popçunun güzel mankenle kaçamak yaptığı ve bunu öğrenen Merve Boluğur’un ilişkiyi sonlandırdığı dedikodusu son günlerde ortaya atılmış durumda. Bakalım Tuğba Melis Türk kimmiş…

Tuğba Melis Türk (d. 7 Eylül 1990; İstanbul), Türk sinema ve dizi oyuncusu.

İlk 3 boyutlu Türk filmi olan Cehennem’de oynadı. 21 yaşında Best Model of Turkey 2011 yarışmasında birinci oldu.

[reklam3]

[reklam1]

Filmografi

  • Merhamet (2013) Melike
  • Hatasız Kul Olmaz (2014) Duygu
  • Sana Bir Sır Verecegim (2014) Deniz
  • Leyla ile Mecnun (dizi)(2013) Peri Kızı (Taş Bebek)
  • krem (dizi)(2012) şelale
  • Kolpaçino: Bomba (2011)[1]
  • Cehennem 3D (2010)[1]
  • Sevgili Düşmanım (2008) Ezgi
  • Annem (2007) Başak
  • Senin Uğruna (2007) Emel
  • Arka Sokaklar (2006) Nesrin
  • Büyük Buluşma (2004) Yasemin
  • Adını Feriha Koydum (2012) Rüya Çelik (konuk oyuncu)
  • Gökhan Türkmen – Bitmesin (2012)

https://twitter.com/tugbamlstrk

[reklam3]

[reklam1]

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git
Yandex.Metrica