Süreyya Güzel

Süreyya Güzel Kimdir

Süreyya Güzel, (d. 1974), tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, eğitmen.

Dokuz Eylül Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Oyunculuk Bölümü mezunu olan Süreyya Güzel, sanat yaşamına tiyatro ile başladı. Tiyatro Ayna, Düşün Sahnesi, Duru Tiyatro gibi topluluklarda yer alan sanatçı, tiyatro oyunlarının yanı sıra çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol almakta ve Duru Tiyatro’daki oyunculuk atölyelerinde oyuncu koçluğu ve eğitmenlik yapmaktadır. Güzel, aynı zamanda reklam filmlerinde ve müzik kliplerinde de oynamaktadır.

Rol aldığı bazı oyunlar

  • Nakşidil SultanTiyatro Ayna

  • Sessizlik Düşün Sahnesi

  • Oyun Nasıl Oynanmalı

  • Oyunlardan Bir Oyun İstanbul Şehir Tiyatroları Gençlik Günleri

  • Ateşyüzlü Siyah Beyaz ve Renkli

Filmografisi

  • 20 Dakika-2013

  • Eve Düşen Yıldırım-2012

  • Çakıl Taşları- 2010 – Müge

  • Es-Es-2009-

  • Güldünya-2008

  • Hırçın Kız – 2007

  • Akümülatörlü Radyo – 2006

  • Bebeğim – 2006

  • Herkes Kendi Evinde – 2000

  • Üzgünüm Leyla – 2000

  • Yılan Hikayesi – 1999

  • Böyle mi Olacaktı – 1997

  • Yasemince – 1997

  • Çiçek Taksi – 1995

[reklam3]

[reklam1]

[reklam3]

[reklam1]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git
Yandex.Metrica