Gamze Karaman

Gamze Karaman Kimdir?

Gamze Karaman (d. 16 Ekim 1982, İstanbul), Türk eski hentbolcu, model, oyuncu ve sunucu.

Marmara Üniversitesi Spor Akademisi mezunu olan Karaman, 2003 yılında Miss Model of Turkey yarışmasında Türkiye Güzeli seçilmesinin ardından bu yarışmanın galiplerinin katıldığı 2004 Miss Globe International yarışmasında da ikinci olma başarısına imza attı.

[reklam3]

[reklam1]

Filmografisi

Yıl Film Rol Notlar
2007 Çılgın Dersane Eda
2008 Sıfır Noktası Aslı Televizyon filmi
2008 Aman Annem Görmesin Seray Dizi
2009-2010 Makber Leyla Dizi
2010-2011 Kızım Nerede? Ebru Dizi
2012-2013 Harem Abide Hatun Dizi
2014- Düşler ve Umutlar Asya Dizi

https://twitter.com/gamzekaraman

http://instagram.com/gamzekrmn

[reklam3]

[reklam1]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git
Yandex.Metrica